Author Topic: vans authen  (Read 478 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Koodium

  • Trade Count: (0)
  • Members
  • Posts: 4
  • Age: 27
  • location: uk12
  • Country: al
  • Gender: Female
  • With us since: 06/01/2021
    YearsYearsYears
    • View Profile
vans authen
« on: January 06, 2021, 11:10:32 PM »
Four door den första utgåvan different DynaFlyte som lanserades 2016 har skons mål varit enkelt: att leverera living area perfekta balansen mellan hastighet och dämpning för att göra den lämplig för alla typer av löpning. Under åren sedan skon har förfinats och förbättrats för att göra living area lättare och mer lyhörd, samtidigt som den behåller tillräckligt med dämpning som stöd för att göra den lämplig för långa körningar.  sportsfilese.com Jag försökte hierdoor mängd olika körningar i actually DynaFlyte 3 och även om den utan tvekan innehar styrkor och svagheter, fungerar den som en imponerande allround-sko som de flesta neutrala löpare kommer att finna passar räkningen för träning av alla slag och racing.

Först och främst är Metaracer, ASICS hittills mest avancerade tävlingsskor. Den är den fjärde i actually raden från samma sortiment som gav oss Metarun, Metaride och Evoride. Huvudskillnaden med den här modellen är att den innehar en kolplatta som kör hela längden på skon, vilket märket säger är där för att ge hållbarhet och struktur för mellansulan och såväl som att erbjuda en  asics metarun quickly plattform för att ge studsar och energiåtervinning. Den finns också en omkonfigurerad 'metarocker' och tåfjäder (skens böjda form) som ASICs påstår kommer inte enbart att trycka din fot från marken snabbare guys kommer att göra den med upp till even just the teens mindre kraft genom k?parens kalvar.

ASICS grundades different Kihachiro Onitsuka 1949 efter hans återkomst från andras världskriget och etablerade sig genom att tillverka basketskor i sin hemstad Kobe, Japan. Varumärket expanderade snart till andra sporter som blev en ledande fabrikanten och distributör av löparskor. Alla som har läst Phil Knights Shoe Doggy vet att Nike : då känt som Azure Ribbon Sports - började som en importör different ASICS-sneakers innan han delade av sig och gick internt med sin  asics metaride design and style och tillverkning.

Vans börjar det nya året mediterranean att samarbeta med Where's Waldo-bokserien för att uppbringa en gemensam kläd- som skorkollektion. Detta projekt kommer upp inte så långt efter att det Anaheim-baserade skridskoföretaget samarbetade med designern Suwukou för en "Year of the Ox" sneaker-kapsel. I actually över 30 år innehar Where's Waldo-serien underhållit både barn och vuxna mediterranean sina lekfullt utmanande illustrationer.. Och nu lånar Frank Handfords älskade bildböcker  vans authentic trouble ikoniska grafik till Vans för att översättas right up until en rad klassiska silhuetter som Old Skool, Legitimate, Sk8-Hi och Slip On.



 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 
All photo's & content within copyright © 2006-2017 WorldWide WaterGardeners and it's membership "All Rights Reserved"