Author Topic: Nike Dunk Mid Sko  (Read 189 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dorento

  • Trade Count: (0)
  • Members
  • Posts: 7
  • Age: 31
  • Country: us
  • Gender: Female
  • With us since: 06/08/2021
    YearsYearsYears
    • View Profile
Nike Dunk Mid Sko
« on: August 06, 2021, 07:45:02 PM »
Retro-inspireret, selvom den er moderne, Nike Dunk Mid Kvinder/Mænd Infinite har en interessant balance mellem det gamle og det nye. Mens rammen og en del af dens navne er åbenlyst baseret på originalen, er tilføjelserne ovenpå langt mere futuristiske. I dag er den modificerede silhuet tilbage med en anden farvevej, denne en blanding af mørke rødbrune læder.



Hvis du ikke kunne få fat i den første version af alles yndlings Nike Flyknit Racer, har du held og lykke, da Nike er klar til at frigive en anden version af Nike Flyknit Racer "Multicolor". Nike Dunk Mid Sko "Multicolor" er indstillet til at komme i en lilla, blå og grøn farve på den vævede overdel sammen med sorte accenter, der findes i Nike Swoosh, snørebånd, foring og en del af mellemsålen. Hvide hits vises i den bageste del af mellemsålen for at hjælpe med at kompensere for den super farverige overdel. Hvis historien beviser noget, er disse Flyknit Racers sandsynligvis udsolgt i et hjerteslag, ligesom den første version gjorde.

Effektivt halvdelen af ??det, der fik originalen til at skille sig ud, vælger 2021-versionen af ??"Beijing" en enklere, symmetrisk farveblokering. Sorte læder klæder overlejringerne fra ende til ende og matcher Swoosh, slidbane og den nyligt anvendte udviklingstekst, der markerer den hvide mellemsål. Gode Priser på Nike Dunk Mid Nedenunder afrunder basen designet med et strejf af fortrolighed og viser sine dybe lilla nuancer over tåen, midterpanelet og kraven. Endelig, for bedre at signalere fragmentnavnet, stempler lynets lynmærke lige oven på bagsiden.

Overdelene udviser en mosaik af læder, ruskind og tekstil i forskellige grønne nuancer. På siderne fortsætter Swooshes dette abstrakte tema og vælger endda et delt look. Nike Dunk Mid Bedste Priser Gul påført disse Swooshes og det broderede Nike-logo på den hvide tekstilhælfane resulterer i en farvelægning, der minder om Oregon Ducks. Hvad angår den eneste enhed, ser den hvide gummi forskellige teksturerede finish for at fremme blokeringsordningen.

Lige siden den moderne genoplivning har Nike SB skaffet sig bemærkelsesværdige samarbejder uden tegn på at bremse. Køb Nike Dunk Mid Vender tilbage til formular med Supreme og Diamond og derefter opfanger slakken med deres egne inline-gengivelser, krydser den stadigt ikoniske line-up nu japanske mærker med Tetsu Nishiyamas allerførste: Fyrre procent mod rettigheder. FPAR blev født fra skate- og punk-kultur og blev kendt for sine DIY-grafiske motiver og slående undergravning af normen og hentede slagord om poetisme og guerilla-etos.

www.bdftwr.com

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 
All photo's & content within copyright © 2006-2017 WorldWide WaterGardeners and it's membership "All Rights Reserved"