Author Topic: Adidas Superstar Bestellen  (Read 209 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dorento

  • Trade Count: (0)
  • Members
  • Posts: 7
  • Age: 31
  • Country: us
  • Gender: Female
  • With us since: 06/08/2021
    YearsYearsYears
    • View Profile
Adidas Superstar Bestellen
« on: August 06, 2021, 08:04:25 PM »
De adidas Superstar heeft in 2020 veel terrein afgelegd. En terecht, aangezien het jaar het 50-jarig jubileum van het silhouet markeerde. Terwijl tientallen ensembles van het model op het conservatieve spectrum leunen, hebben sommigen de durfniveaus verhoogd tot 11. Adidas Superstar Heren/Dames Een aanstaande damespaar is niet zo opvallend als eerdere takes, maar het geeft zich over aan het maken van statement-making "Silver Metallic" accenten.



Hoewel de Adidas Superstar Aanbiedingen een van de populairste lifestyle-sneakers van het merk is geworden, gaan zijn wortels terug tot meer dan vijftig jaar geleden in de basketbalscene. Zijn erfenis op het hardhout wordt weerspiegeld in twee nieuwe, lenteklare aanbiedingen die kiezen voor Lakers-vriendelijke kleuren. Beide shell-toe-stijlen genieten van suède bases, die zijn getint in pastelgeel en paars en zo het basketbalteam van Los Angeles kanaliseren.

Als een van Shanghai's belangrijkste bestemmingen voor schoenen van de bovenste plank, is ACU door adidas Originals aangeboord om het 50-jarig jubileum van de iconische Adidas Superstar Goedkoop te vieren. Voor deze vrienden-en-familie-aangelegenheid paste het team van ACU - de eerste schoenenboetiek ooit geopend in de stad - traditionele grafische thema's van de kraanvogel, tijger en koi toe, waarbij de drie wezens afwisselend op een abstract patroon over het bovenwerk werden gemengd. kleurblokkering. Het opzettelijke mix-en-match-thema wordt verder geaccentueerd door een reflecterende basis, terwijl een doorschijnende buitenzool het kenmerkende logo van de winkel op het voetbed onthult. Elk van de 100 paar is verpakt in een op maat gemaakte schoenendoos met een elegante rode omslag en vergulde illustraties van de drie dieren.

Hints van zwart leer zijn aangebracht op de kenmerkende zijstrepen en het hiellipje met het adidas-logo. Adidas Superstar Bestellen Voor extra merkdetails zien de twee paren "adidas SUPERSTAR" gestempeld op de voorvoet van hun zijkanten in goudfolie, evenals het klassieke, goud-op-zwarte trefoil-logo op de tongen. Gebroken witte veters voegen een vintage gevoel toe aan het ontwerp, terwijl ze contrasteren met de helderwitte rubberen tenen en tussenzolen om de look af te maken.

Opnieuw kruisend de werelden van sportkleding en luxe mode, sluit adidas zich aan bij Prada voor een tweeledige samenwerking die traditie, technologie en innovatie viert. Kopen Adidas Superstar De twee merken benadrukken twee van de meest iconische stukken in de geschiedenis van elk van hun label en combineren de adidas Superstar - die momenteel midden in zijn 50e verjaardag is - en de kenmerkende Bowling Bag voor een extreem beperkte bundel.

www.schoenenplace.com

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 
All photo's & content within copyright © 2006-2017 WorldWide WaterGardeners and it's membership "All Rights Reserved"