Author Topic: Goedkope Nike Air Force 1  (Read 436 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline antrens

  • Trade Count: (0)
  • Members
  • Posts: 4
  • Age: 26
  • location: Los Angeles, CA
  • Country: us
  • Gender: Female
  • With us since: 06/09/2021
    YearsYearsYears
    • View Profile
Goedkope Nike Air Force 1
« on: September 06, 2021, 02:22:35 AM »
De Koop Nike Air Force 1 High van 1017 ALYX 9SM werd voor het eerst gezien in januari tijdens Paris Fashion Week en wordt binnenkort in de winkel gelanceerd. Onder de ingetogen opties heeft Matthew M. Williams, hoofdontwerper van het label, een two-tone colorway geprepareerd die doet denken aan paren uit de jaren 2000. Hoewel ze qua uiterlijk vergelijkbaar zijn met paren die mogelijk via de Nike-webwinkel worden verkocht, is de propositie van ALYX Studio onaangetast in termen van kwaliteit.



Getrommeld leer over het bovenwerk van de sneaker zorgt voor een strakke opstelling die zeker zal doen denken aan de huidige schaarste van de "White" op "White" Nike Air Force 1 Online Winkel (bedankt, TikTok en wederverkopers). Verwant aan Air Jordan-stijlen die zijn geproduceerd om de eerste film in de "Space Jam" -franchise te herdenken, verschijnt harig suède op de profiel-swooshes en bovenste hielpanelen van de schoen; in plaats van een kleurenpalet te lenen van de iconische 'wabbits', hebben deze componenten echter een opvallende 'Light Blue Fury' die past bij de nieuwe uniformen van de Tune Squad.

Vers nieuws dat Virgil Abloh's Off-White 21 paar van de Louis Vuitton x Goedkope Nike Air Force 1 heeft tevoorschijn getoverd, Jun Takahashi's UNDERCOVER heeft een drietal versies van het iconische ontwerp van Bruce Kilgore onthuld als onderdeel van de lente/zomer 2022-collectie. In vergelijking met de voorstellen van Abloh, ziet het werk van de Japanse ontwerper af van levendig geel, groen en rood ten gunste van een overwegend grijstintenpalet. Er wordt ten minste één all-over gebruikt, maar het is gedaan in een bescheiden reeks tonen.

Overal is de Nike Air Force 1 Schoenen samengevoegd door verschillende materialen, sommige dik in hun keuze van zandsuède, andere wat dunner, meer ademend dankzij hun mesh-fabricage. En hoewel deze tonaal identiek kunnen zijn, wijken de leersoorten over de bovenkant - die zowel in een soepele als een licht getrommelde variant komen - af in verschillende tinten groen. Ten slotte, om de algehele ervaring beter te helpen, zijn het hiel- en tonglabel kruislings gestikt voor cosmetische en thematische flair.

Van scherpe tweekleurige benaderingen tot wilde stijlen met meerdere patronen (en alles daartussenin), je zult zeker een handvol Nike Air Force 1 Heren/Dames vinden die goed geschikt zijn voor hun smaak. Maar de rijkdom aan kleurstellingen zal alleen maar groeien, aangezien de Swoosh nu twee nieuwe paren introduceert die metalen accenten gebruiken om neutrale en pastelkleurige basissen op te fleuren. Een herfstklaar beige genaamd 'Hemp' en de gedempte 'Light Lilac'-tint geven de gladde leren basis van het AF1 '07 Essential-duo een tint.

www.sprafstandsloper.com

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 
All photo's & content within copyright © 2006-2017 WorldWide WaterGardeners and it's membership "All Rights Reserved"